Meteen naar de inhoud
Video afspelen

Video is razend populair, maar stiekem best wel onaantrekkelijk voor veel bedrijven. Het complexe aan videoproductie maakt het ontoegankelijk en intimiderend. Bijvoorbeeld simpelweg erachter komen wat iets kost is op zichzelf al een hele uitdaging. Da’s ook niet gek. Videoproductie kent nu eenmaal heel veel mogelijkheden. Dat wil niet zeggen dat wij videomakers voortdurend dat gehele arsenaal aan mogelijkheden ter beschikking hoeven stellen. Videoproductie hoeft namelijk niet zo complex te zijn.

Overal in de wereld zie je verschillende producten en diensten toegankelijker worden. Alles is ‘on demand’. Van boodschappen thuis afgeleverd tot de aanschaf van een auto zonder je huis te hoeven verlaten. Allemaal diensten en producten die ingericht zijn op een specifieke behoefte. Videoproductie kan dat ook. Daar ga ik dan ook voor zorgen. 

Alle diensten die deze ‘Videomeneer Originals’ stempel dragen zijn specifieke video oplossingen. Vaak gericht op een branche en een daarbij horende behoefte. Deze oplossingen heb ik van A tot Z al helemaal uitgewerkt. Op deze manier weet ik precies wat ik ervoor nodig heb, kan ik jou duidelijk laten zien wat je kan verwachten, wat het je kost en kunnen we aan de slag. 

Het is dan ook mijn persoonlijke droom om videoproductie zoveel als mogelijk als een ‘on demand’ product weg te zetten.

Concept uitkiezen, boeken op de site en klaar. We gaan aan de slag. Zeker wanneer ik dat in zoverre uitwerk alszijnde kant-en-klaar concepten, kan ik hier ook mensen voor aannemen en opleiden. Een pand hiervoor inrichten met bepaalde ruimtes aansluitend bij specifieke concepten en ga zo maar door.

Dat is mijn droom, en dat ga ik verwezenlijken. 

Laten we iets tofs maken

0623443948

Ook bereikbaar via WhatsApp

Meteen navigeren

Pieter van Musschenbroekstraat 167, 2014HV Haarlem

Chiela
Chiela
08/07/2022
Geverifieerd
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Lees verder
Barry B
Barry B
13/06/2022
Geverifieerd
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Lees verder
Rick
Rick
10/06/2022
Geverifieerd
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Lees verder
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Geverifieerd
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Lees verder
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Geverifieerd
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.
Lees verder
Caressa Timmermans
Caressa Timmermans
07/05/2022
Geverifieerd
Vanaf het begin een goede klik, fijne samenwerking & niet te vergeten; mooi resultaat!
Lees verder
glenn graafland
glenn graafland
14/01/2022
Geverifieerd
Dave luistert goed naar onze wensen en eisen, denkt goed mee en geeft zijn eigen feedback. Het resultaat zijn een aantal zeer geslaagde videos met daarnaast veel bruikbare ideeën hoe deze content het best ingezet kan worden.
Lees verder
Mariëlle Slingerland
Mariëlle Slingerland
27/11/2021
Geverifieerd
Aanrader op alle fronten! Prettig om mee samen te werken. Dave denkt pro-actief mee, komt met leuke ideeën en snapt hoe je een video effectief kunt inzetten zodat je bedrijf er echt wat aan heeft. Top!
Lees verder
Sanne Marcusse
Sanne Marcusse
16/08/2021
Geverifieerd
Dave begrijpt altijd wat ik wil en weet alles zo te creëren dat het eindresultaat nog beter en mooier is dan ik zelf had kunnen bedenken. In één woord: GOUD!
Lees verder
Bibiche Miermans
Bibiche Miermans
15/08/2021
Geverifieerd
Ik werk al zeker 2 jaar met Dave samen. Als leek in de video wereld heeft hij me goed begeleid om zeer waardevol en duurzaam content te maken. Ook op momenten dat ik zelf door de bomen het Bos niet meer zag. Vanuit mijn klanten krijg ik zeer vaak complimenten over de video’s en worden als zeer professioneel gezien. Als ik weer video’s nodig heb zal ik zeker terug komen bij de video meneer. Ten zeerste raad ik hem aan !
Lees verder