Meteen naar de inhoud
Video afspelen

Video is razend populair, maar stiekem best wel onaantrekkelijk voor veel bedrijven. Het complexe aan videoproductie maakt het ontoegankelijk en intimiderend. Bijvoorbeeld simpelweg erachter komen wat iets kost is op zichzelf al een hele uitdaging. Da’s ook niet gek. Videoproductie kent nu eenmaal heel veel mogelijkheden. Dat wil niet zeggen dat wij videomakers voortdurend dat gehele arsenaal aan mogelijkheden ter beschikking hoeven stellen. Videoproductie hoeft namelijk niet zo complex te zijn.

Overal in de wereld zie je verschillende producten en diensten toegankelijker worden. Alles is ‘on demand’. Van boodschappen thuis afgeleverd tot de aanschaf van een auto zonder je huis te hoeven verlaten. Allemaal diensten en producten die ingericht zijn op een specifieke behoefte. Videoproductie kan dat ook. Daar ga ik dan ook voor zorgen. 

Alle diensten die deze ‘Videomeneer Originals’ stempel dragen zijn specifieke video oplossingen. Vaak gericht op een branche en een daarbij horende behoefte. Deze oplossingen heb ik van A tot Z al helemaal uitgewerkt. Op deze manier weet ik precies wat ik ervoor nodig heb, kan ik jou duidelijk laten zien wat je kan verwachten, wat het je kost en kunnen we aan de slag. 

Het is dan ook mijn persoonlijke droom om videoproductie zoveel als mogelijk als een ‘on demand’ product weg te zetten.

Concept uitkiezen, boeken op de site en klaar. We gaan aan de slag. Zeker wanneer ik dat in zoverre uitwerk alszijnde kant-en-klaar concepten, kan ik hier ook mensen voor aannemen en opleiden. Een pand hiervoor inrichten met bepaalde ruimtes aansluitend bij specifieke concepten en ga zo maar door.

Dat is mijn droom, en dat ga ik verwezenlijken. 

Laten we iets tofs maken

0623443948

Ook bereikbaar via WhatsApp

Meteen navigeren

Pieter van Musschenbroekstraat 167, 2014HV Haarlem

Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Lees verder
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Lees verder
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Lees verder
Chiela
Chiela
08/07/2022
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Lees verder
Barry B
Barry B
13/06/2022
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Lees verder
Rick
Rick
10/06/2022
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Lees verder
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Lees verder
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.
Lees verder
Caressa Timmermans
Caressa Timmermans
07/05/2022
Vanaf het begin een goede klik, fijne samenwerking & niet te vergeten; mooi resultaat!
Lees verder
glenn graafland
glenn graafland
14/01/2022
Dave luistert goed naar onze wensen en eisen, denkt goed mee en geeft zijn eigen feedback. Het resultaat zijn een aantal zeer geslaagde videos met daarnaast veel bruikbare ideeën hoe deze content het best ingezet kan worden.
Lees verder