Meteen naar de inhoud

Video editor inhuren

Alhoewel videoproductie an sich al vrij tijd vretend kan zijn, ben je hoogstwaarschijnlijk nog wel het meeste tijd kwijt met video montage. Dat is niet gek. Niet alleen zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos, maar ook is de software doorgaans niet zo tijd-vriendelijk zeg maar. Reden genoeg voor genoeg content makers daarbuiten om gedemotiveerd te raken. Dat is doodzonde natuurlijk. Extra reden om dus een video editor in te huren.

Video editor inhuren bij De Videomeneer

Mocht je het ontgaan zijn, mijn naam is Dave Hessels en ik ga door het leven als De Videomeneer. Ik noem mijzelf zo want ik leef videoproductie. Het is mijn vak en daarbovenop mijn passie. Natuurlijk is video montage onderdeel van videoproductie en tevens voor mij een van de leukste gedeeltes ervan. In 2012 maakte ik mijn eerste stappen in video montage en ben sindsdien uitgegroeid tot een meer dan volwaardig video editor. Ik gooi mijn creativiteit graag los op jouw beeldmateriaal.

Dave hessels

Een video editor inhuren in 3 stappen

1. Wensen doornemen

Tijdens een contactmoment zullen we even het beeldmateriaal bespreken en je wensen doornemen.

2. Uploaden

Ik stel jou een online omgeving ter beschikking waarnaartoe jij (veilig) jouw beeldmateriaal kan uploaden.

3. Eindresultaat

Na maximaal 36 uur geduld lever ik jou je video af. Vakkundig gemonteerd, zoals beloofd.

Paar voorbeelden van mijn videomontages

Kunnen we aan de slag?

Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Lees verder
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Lees verder
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Lees verder
Chiela
Chiela
08/07/2022
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Lees verder
Barry B
Barry B
13/06/2022
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Lees verder
Rick
Rick
10/06/2022
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Lees verder
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Lees verder
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.
Lees verder
Caressa Timmermans
Caressa Timmermans
07/05/2022
Vanaf het begin een goede klik, fijne samenwerking & niet te vergeten; mooi resultaat!
Lees verder
glenn graafland
glenn graafland
14/01/2022
Dave luistert goed naar onze wensen en eisen, denkt goed mee en geeft zijn eigen feedback. Het resultaat zijn een aantal zeer geslaagde videos met daarnaast veel bruikbare ideeën hoe deze content het best ingezet kan worden.
Lees verder