Meteen naar de inhoud

personal branding video laten maken

Deze dienst is een De Videomeneer Original. Een dienst bedacht om videoproductie toegankelijker te maken.
Videomeneer-originals-white

Middels een Personal branding video (ook wel portret video) stel jij jezelf voor aan de kijker. Laat weten wie je bent, waar je voor staat en waar je goed in bent. Daarnaast geef je men een hele duidelijke impressie van met wie zij te werken komen. Men komt immers met jou te werken. Mensen kopen nu eenmaal bij mensen. Het is daarom belangrijk om achter dat logo vandaan te komen. Ook voor jou. 

Middels één shootdag schieten we alles wat ik nodig heb om een fraaie video voor jou te monteren. Ik schiet verschillende beelden van jou terwijl je aan het werk bent en daarnaast leg ik een interview vast. Nadat ik je eventuele feedback heb verwerkt help ik je bij het publiceren van de video. Mooie upgrade voor o.a. je website. Iedereen die namelijk jouw ‘over mij’ of soortgelijke pagina bezoekt weet dan exact met wie zij zaken gaan doen en dat is waardevol.

Daarnaast, mede dankzij mijn distributie methode, zorg ik ervoor dat jouw portretvideo als extra vangnet gaat werken op YouTube. Gezien veel mensen het gebruiken om te zoeken en video’s ook in Google zoekresultaten komen, is het een sterke methode om middels jouw portretvideo nieuwe klanten te bereiken die iemand zoeken die doet wat jij doet. 

Perfect voor:

portret video laten maken door De Videomeneer

Mijn naam is Dave Hessels en ik ben De Videomeneer. Sinds 2012 ben ik actief met videoproducties. Wat begon als een grapje tussen mij en vrienden is nu uitgegroeid naar een passie en een business. Grappig hoe soms dingen kunnen lopen.

De portretvideo is een hele persoonlijke video. Ik leg jou vast aan het werk en ik leg een interview vast van jou terwijl je over je werk verteld. Da’s alles wat ik nodig heb! 

Dave hessels
Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Lees verder
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Lees verder
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Lees verder
Chiela
Chiela
08/07/2022
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Lees verder
Barry B
Barry B
13/06/2022
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Lees verder
Rick
Rick
10/06/2022
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Lees verder
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Lees verder
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.
Lees verder
Caressa Timmermans
Caressa Timmermans
07/05/2022
Vanaf het begin een goede klik, fijne samenwerking & niet te vergeten; mooi resultaat!
Lees verder
glenn graafland
glenn graafland
14/01/2022
Dave luistert goed naar onze wensen en eisen, denkt goed mee en geeft zijn eigen feedback. Het resultaat zijn een aantal zeer geslaagde videos met daarnaast veel bruikbare ideeën hoe deze content het best ingezet kan worden.
Lees verder

Een personal branding video in 4 stappen

1. Wensen bespreken
2. Videoshoot
3. Montage
4. Opleveren

Paar voorbeelden een portret video

Wat je krijgt

Jouw Personal branding video

Laat de kijker zien wie je bent. Laat weten waarom jij de beste bent in wat je doet en creëer een blijvende impressie.

Extra vangnet

Een extra positie in de zoekresultaten. Trek klanten aan middels mijn distributiemethode.

Reels

Instagram reels

Ik knip ook wat fraaie shots op tot Instagram Reels. Wees consistent zichtbaar.

Nieuw! uitbreidbaar met personal branding fotoshoot!

Investering:

€1499,-

excl. BTW & excl personal branding fotoshoot.

Bastiaan Broere
Bastiaan Broere
13/10/2022
Vriendelijk en professioneel!
Lees verder
Marcel van der Worp
Marcel van der Worp
12/09/2022
Super blij met de productie van Dave. de film is erg goed gelukt !
Lees verder
Suzanne Kuijer
Suzanne Kuijer
18/08/2022
Dave heeft mij fantastisch geholpen bij de montage van mijn laatste video! Erg tevreden over zijn service. 👍
Lees verder
Chiela
Chiela
08/07/2022
Ik was op zoek naar iemand die een stijlvolle bedrijfsvideo voor mij kon maken, niet zo’n standaard, stoffige die totaal geen indruk maakt. Toen ik met Dave in contact kwam was er een goede klik, zowel persoonlijk als creatief. Niet alleen heb ik nu een fantastische bedrijfsvideo, maar ook een fijne samenwerking met Dave die ik af en toe inschakel voor mijn eigen klanten.
Lees verder
Barry B
Barry B
13/06/2022
Dave is een echte aanrader! Komt altijd met goede ideeën en hij weet waar hij over praat!
Lees verder
Rick
Rick
10/06/2022
Gewoon top, eerste wat gegeten om vervolgens een mooie tour te maken. De foto’s en video’s zijn ook perfect gelukt.
Lees verder
Roger Donk
Roger Donk
10/06/2022
Echt een vakman, aan kennis en feeling voor videografie geen gebrek! And always ready to help☀️
Lees verder
Myrte Datema
Myrte Datema
10/06/2022
Heel fijn om mee samen te werken! Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben een paar goede shoot dagen gehad met super resultaat.
Lees verder
Caressa Timmermans
Caressa Timmermans
07/05/2022
Vanaf het begin een goede klik, fijne samenwerking & niet te vergeten; mooi resultaat!
Lees verder
glenn graafland
glenn graafland
14/01/2022
Dave luistert goed naar onze wensen en eisen, denkt goed mee en geeft zijn eigen feedback. Het resultaat zijn een aantal zeer geslaagde videos met daarnaast veel bruikbare ideeën hoe deze content het best ingezet kan worden.
Lees verder