• Bedrijfsfilm, productvideo en meer. Maar dan effectief.

    Ik maak video en help jou met een effectieve toepassing ervan. Simpel, duidelijk en doeltreffend. Geheel naar wens, sterker nog, meer dan je verwacht had.

Scroll to Content

Wie ben ik

In 2012 stuitte ik op het fenomeen ‘video maken’. Destijds als een grapje met mijn vrienden. ‘Hey Dave, heb je wel eens video’s gemaakt?’. Ik hoor mijzelf nog steeds volmondig ‘Nee’ zeggen.

Nu flink wat jaren en vele producties verder kan ik wel veilig stellen dat video’s maken mijn passie is. Niet alleen mooie videoproducties, maar ook videoproducties die daadwerkelijk wat doen voor een bedrijf. 

Bij dat laatstgenoemde kan ik namelijk echt een verschil maken. Daar waar veel nog altijd veel tijd en energie steken in hoe de video eruit komt te zien, steek ik tijd in wat de video voor jou gaat doen. Simpel, duidelijk en doeltreffend.

Niemand heeft wat aan een video die niemand ziet.

 

Dave-Hessels-De-Videomeneer

Videoproductie met meerwaarde

Een video laten maken is een goed idee.  Het medium is immers bewezen effectief. Dat wil niet zeggen dat elke video een toevoeging gaat zijn aan jouw aanwezigheid. Laat mij je helpen met een implementatie waar je daadwerkelijk wat aan gaat hebben.

Kennis

bedrijfsfilm youtube

Hoe jouw bedrijfsfilm op YouTube nieuwe klanten kan aantrekken

Een bedrijfsfilm kan op YouTube voor jou nieuwe klanten aansprekenen is een belangrijke speler in video marketing. Mits je de video op de juiste manier verspreid. Iets wat ik heel vaak verkeerd gedaan zie worden. Laat me je uitleggen hoe dat zit. YouTube werkt anders dan andere social media platformen…

Read More →
waarom video

Waarom video inzetten als marketing tool

Video is belangrijk als marketing tool. Ik kan het weten. Niet alleen gebruik ik het als marketing tool, ik maak het ook. Ongetwijfeld is er ook tegen jou links- en rechts geroepen dat je met video aan de slag moet. Nu zal ik je niet snel vertellen dat dat moet,…

Read More →
bedrijfsvideo kosten

Kosten bedrijfsvideo

Ah, bedrijfsvideo en zijn kosten. De altijd terugkerende vraag. ”Wat kost een video?” of ”Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm”. Een hele voor de hand liggende vraag, helaas niet exact met een voor de hand liggend antwoord. Desondanks ga ik je proberen uit te leggen hoe dat zit. Bedrijfsfilm…

Read More →